+36-1-276-2675

Jeladóink

A GPSmart flottakövető rendszer több jeladóval és szenzorral is kiegészíthető. Moduláris felépítésének köszönhetően mindig a konkrét felhasználási igénynek megfelelően egészíthető ki az alaprendszer. Minden jelváltozás vagy szenzoradat több helyen is lekérhető rendszerünkben. pl: menetlevélben, külön riasztási listákban, eseményriportokban, vagy adott esetben térképen, grafikonon.

Jeladóink:

    • Üzemanyagpálca: kapacitív elven működő érzékeny, hómérséklet kompenzációval ellátott üzemanyagszint jeladó berendezés. Egyedi méretben is rendelhető pl.: mezőgazdasági és munkagépek esetében. Üzemen kívüli időpontban történő hirtelen üzemanyagszint csökkenése esetén riasztás aktiválható a rendszerben.
    • Hőmérséklet szenzor: Jellemzően raktérhőmérséklet monitoringozására használható hűkőkocsik esetében. Folyamatosan nyomon követhető a hőmérséklet alakulása. Kritikus tartományokhoz riasztás is beállítható.
    • Nyitásérzékelő: Általában ajtó- vagy raktér nyitás érzékelésére telepíthető jeladó. Riasztási funkcióval is kiegészíthető.

 

Szinte minden olyan adatot, ami valamilyen jelváltozásból megállapítható a rendszerünk képes feldolgozni. Így az egyedi igényeknek megfelelően tudjuk konfigurálni a különböző jeladóink segítségével a rendszert, hogy ügyfeleink munkájukhoz minden szükséges információt megkaphassanak.

Kérjen árajánlatot!

Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot, hogy egyedi igényeinek felmérését követően elkészíthessük az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot.

Ajánlatot kérek!