+36-1-276-2675

Flottakövetés

Flottakövetés szolgáltatásunk használatával gépjárművei folyamatos nyomkövetésére kerül sor. A beépített flottakövető eszközök folyamatosan gyűjtik az információt a gépjárművekkel kapcsolatosan, annak helyzetéről, mozgásáról, amelyet GSM kapcsolaton keresztül továbbítanak központi szerverünk felé, mely adatok feldolgozást követően webfelületünkön keresztül megjelenítődnek. Ezáltal a nap bármely szakában folyamatosan online figyelhetőek a gépjárművek, minden eszközön bárhonnan, bármikor ellenőrizhetővé téve a gépjárműveket.

A flottakövető rendszer nyújtotta online gps nyomkövetés lehetőséget nyújt, a gépjárművek pillanatnyi pozíciójának bármikor, bárhonnan történő ellenőrzésére. A gyűjtött információk un. menetlevélben táblázatos formában megjelenítődnek így segítve az adminisztrációs, nyilvántartási, ellenőrzési feladatokat. A menetlevél jeleníti meg, hogy az adott gépjármű milyen útvonalat járt be a lekérdezett időtartam alatt, hol mennyi ideig tartózkodott, megjelenítve a közlekedéssel kapcsolatos számos egyéb információt is.

Partnerek, ügyfelek fontos pontként rögzíthetőek a menetlevélben, térképen, ezzel segítve a kimutatások elemzését.  Lehetőséget biztosít rendszerünk nyilvántartások, határidők kezelésére, illetve bizonyos események bekövetkezte esetén riasztási e-mail küldethető.

Üzemanyag fogyasztással kapcsolatos információk is ellenőrizhetőek a rendszerünkkel. Számos eszköz áll rendelkezésünkre, hogy minden gépjármű típus és ügyféligény esetén egyedi megoldással segíthessük a munkát. Az előzetesen egyeztetett gépjárműtípus és igény esetén a megfelelő üzemanyag figyelésre alkalmas eszköz kerül beszerelésre, mely a továbbiakban a mért adatokat küldi a szerverre ahol a szükséges számítások elvégézését követően különböző formákban, kimutatásokban kerül megjelenítésre webfelületünkön.

A flottakövető rendszer segítségével kapott adatok szinte bármilyen vállalatirányítási rendszerhez, adatbázishoz hozzáköthető, így a megszokott munkafelületeken végezhetőek el a szükséges munkafolyamatok a rendszer által biztosított többletinformációval.

További információkat találhat rendszerünkről a Termékek és Szolgáltatások menüpont alatt.

Kérjen árajánlatot!

Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot, hogy egyedi igényeinek felmérését követően elkészíthessük az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot.

Ajánlatot kérek!