+36-1-276-2675

Fontos pont, ha gyakran látogatja

Ha vannak a sofőrjei által gyakran látogatott helyek, ha szeretne bizonyos helyeket a menetlevélben név szerint feltüntetve látni, rendszerünkben lehetőség van ezeket a területeket un. fontos pontként (POI) rögzíteni. Ez lehet egyetlen pont a térképen,  nagyobb hatósugarú kör, vagy akár tetszőleges, szabálytalan alakú terület. Ezzel a módszerrel könnyedén jelölhetőek mezőgazdasági területek vagy nagyobb telephely is.

Az ily módon rögzített, egyedi elnevezéssel bíró helyek a későbbiekben a menetlevelekben, valamint egyéb kimutatásokban már nem a címükkel, hanem a kapott “egyedi azonosítójukkal”, neveikkel szerepelnek, ezzel is megkönnyítve a későbbi adminisztrációs feladatokat.

Ezek a fontos pontok önállóan listázhatóak, mely listából könnyen kiszűrhető, hogy a gépjármű érintett-e egy adott, ily módon rögzített helyet.

Amennyiben a partnereit ellátja ezekkel az egyedi azonosítókkal (nevekkel), úgy a rendszer lehetőséget biztosít a gépjárművei számára utitervek készítésére, valamint e-mail értesítést rendelhet az adott helyhez, mely azonnali üzenetet küld az autó oda való megérkezéséről ill. a pont elhagyásáról is.

Kérjen árajánlatot!

Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot, hogy egyedi igényeinek felmérését követően elkészíthessük az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot.

Ajánlatot kérek!