+36-1-276-2675

Gépjárművédelem – GPSmart Immo

 

A műholdas gépjárművédelem 4 fő elemből tevődik össze. Riasztókészülék, GPS helymeghatározó eszköz, Immobiliser azaz indításgátló berendezés és rablásgátló rendszer.

Cégünk a felsorolt berendezéseket saját maga fejleszti és gyártja. Mivel szolgáltatásunk modulárisan épül fel, így minden ügyfél egyedi igényeinek megfelelő készüléket telepítjük a járművébe.

Taxi társaságok, autókölcsönzők, “kulcsos” cégautók (több alkalmazott használja egyszerre) esetében jellemzően az Immobiliser funkciót telepítjük a GPS helyzmeghatározó flottakövető rendszerünkkel. Előnye, hogy a tulajdonos bármikor távolról egy SMS parancsot kiadva tudja aktiválni az Immmobiliser működését. Így a készülék indíthatatlanná teszi az autót. Az indításgátlás kikapcsolása hasonlóképpen egyszerű folyamat. Természetesenn balesetvédelmi okokból, ha az aktiválás pillanatában a gépkocsi éppen közlekedik, az Immobiliser a gyújtás levételének pillanatában aktiválódik, így a következő indítási kísérlet sikertelen lesz.

Jellemzően azok, akik riasztási funkciót is szeretnének telepíteni járműveikbe, a GPS flottakövető berendezés az Immobiliser-rel együtt kiegészíthető egy komplett riasztó készülékkel. Ebben az esetben a tulajdonos dönti el, hogy a távirányítóval működtetett riasztón kívül még plusz védelemként kódkártyás, rejtett kapcsolós vagy okostelefonos intelligens rablásgátló funkcióval is szeretné kibővíteni a járművédelmi rendszerét. Riasztó készülékünk CanBUS illesztővel is rendelkezik, így a modern autókba is gond nélkül telepíthető.

Extra kényelmi funkciót jelent, hogy okostelefonunk többek között már rablásgátlóként is működik, mivel a gépjárművédelmi rendszerünk automatikusan felismeri a párosított mobiltelefonját, így nem kell külön procedúrával és egyéb berendezéssel az azonosítást elvégeznie.

Ügyfél igény esetén 0-24 órás callcenterünk online gépjárműfelügyeleti diszpécser szolgáltatást is tud nyújtani.

 

Kérjen árajánlatot!

Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot, hogy egyedi igényeinek felmérését követően elkészíthessük az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot.

Ajánlatot kérek!