+36-1-276-2675

Járműkövetés

Járműkövetés szolgáltatásunk igénybevétele során megbízható megoldást nyújtunk gépjárműve folyamatos figyelemmel kísérésére.  A gépjárművekbe épített flottakövető készülék által gyűjtött és továbbított adatokat megfelelő adatfeldolgozást  követően saját webfelületünkön jelenítjük meg, így online bármikor elérhetőek. 

A flottakövető rendszerünkkel lehetőség van az online nyomkövetésre, így a nap bármely szakában az adott autóra vonatkozó pozíció kéréssel azonnal választ kap merre jár autója. A feldolgozott információk alapján webfelületünkön bármikor ellenőrizhető, hogy adott időpontban hol volt az autó, vagy adott időtartam alatt milyen útvonalat járt be, mely partnereket látogatott meg. A partnerek, vagy gyakran látogatott helyek fontos pontokként rögzíthetőek a rendszerben, így a térképen és a menetlevélben is névvel együtt jelenik meg az adott partner. Számos beállítási lehetőséget biztosít a rendszer, melynek eredményeként bizonyos események megtörténte esetén e-mail értesítések, riasztások küldésére kerül sor. 

Amennyiben a rendszerhez üzemanyag kontroll szolgáltatást is igénybe kíván venni, úgy az autótípusnak megfelelő üzemanyagszint mérésre, üzemanyagváltozás figyelésére alkalmas készülék kerül beszerelésre. A beszerelt eszköz a központi egység segítségével továbbítja a mért adatokat, melyek a szerveren történő feldolgozást követően megjelennek a flottakövető rendszer felületünkön, ahol lekérhetőek az üzemanyag fogyasztással kapcsolatos listák, grafikonok, megjelenítve az esetleges üzemanyaglopást is.

A rendszerhez számos egyéb információ rögzítésére képes jeladó, érzékelő köthető, ezáltal nyújtva sokrétű információt, melyek mind növelik a hatékony, gyors munkavégzést.

A járműkövetés által szolgáltatott adatokat szinte bármilyen vállalatirányítási rendszerhez, adatbázishoz hozzá tudjuk illeszteni, Így mindenki a saját megszokott programjait használva kaphat az igénybevett GPSmart szolgáltatás által biztosított adatokkal kiegészített széleskörű információt.

 

Kérjen árajánlatot!

Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot, hogy egyedi igényeinek felmérését követően elkészíthessük az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot.

Ajánlatot kérek!