+36-1-276-2675

Listák, kimutatások

A GPSmart központi egységtől kapott információ alapján a flottakövető rendszer számos többlet információt, kimutatást képes nyújtani felhasználói számára. Ezeket az információkat önálló listaként táblázatos formában lehet lekérni, exportálni és nyomtatni is.

  • Határátlépés:  A rendszerből könnyedén lekérhető, hogy az adott autó megadott időintervallumon belül hányszor, mikor, hol lépte át a határt, ezen kívül még az adott eseményeknél az is megtekinthető, hogy mennyi volt a kilométeróra állása.
  • Tankolások: mennyiség, hely, időpont táblázatos formában érhetőek el adott autók tekintetében. A rendszerben lehetőség van üzemanyagvételezés átvételére, mely után ez könnyedén összevethető az üzemanyagmérő eszköz által mért adatokkal.
  • Utitervek: A gépjárművekhez egyedi látogatási tervek készíthetőek. A már lerögzített úti tervek lekérdezhetőek weboldalunkon, így egyszerűen ellenőrizhető, hogy az adott útitervre kiírt autó esetében a rögzített feltételek teljesültek-e.

Kérjen árajánlatot!

Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot, hogy egyedi igényeinek felmérését követően elkészíthessük az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot.

Ajánlatot kérek!