+36-1-276-2675

Messenger – hatékony üzenetküldés

GPSmart Messenger szolgáltatásunk hatékony, gyors és gazdaságos kommunikációt tesz lehetővé a sofőrökkel.  Szoftverünk lehetőséget ad akár díjmentesen üzenetváltásra a sofőrökkel. Az üzenetek küldése a flottakövető rendszeren keresztül történik, itt jelennek meg a már elküldött üzenetek illetve az érkezett válaszok. Az üzenetek rögzítve vannak a sofőr által a kommunikációra használt készüléken ill. a flottakövető rendszerben, így azok bármikor visszakereshetőek, nyugtázhatóak.

Az érkezett üzenetekről e-mail értesítés kérhető, hogy az új üzenet fogadása akkor is könnyedén tudomásra jusson, ha nem a flottakövető rendszer használata közben érkezik. A sofőrnél lévő eszköz nem beépített, nincs rögzítve, így a sofőr magával viheti, hogy az üzenetek fogadására bármikor kész lehessen. A készülék segítségével szöveges üzeneteken kívül akár dokumentumok, fotók (pl. a rakományról) küldése is megvalósítható, így nem szükséges megvárni amíg a sofőr hazaérkezik az adott dokumentummal külföldi útjáról.

Kérjen árajánlatot!

Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot, hogy egyedi igényeinek felmérését követően elkészíthessük az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot.

Ajánlatot kérek!