+36-1-276-2675

Sofőrazonosítás

A flottakövetés által nyújtott információk hatékony kezeléséhez segítséget nyújt rendszerünk a gépjárművek és sofőrök összerendeléséhez, a sofőrazonosításra lehetőséget adó különböző eszközeinkkel. A sofőrazonosítás eredménye, feltüntetésre kerül a menetlevélben is, tehát oda rögzítődik, hogy az adott autó menetlevele mely sofőrhöz köthető, ki vezette az autót.

A sofőrazonosítás módjai:

  • Smart ID applikáció okostelefonra;
  • RFID tag használata;
  • webfelületen való rögzítés.

 

Smart ID applikáció:

Saját fejlesztésű applikációnk bármely okostelefonon használható, ingyenesen letölthető a megfelelő áruházból. A sofőrnek a saját kódja megadását követően csak ki kell választani az általa éppen vezetett gépjárművet az applikációban, ezt követően a rendszer rögzíti a menetlevélben az adott autóhoz a sofőr nevét. Használata rendkívül egyszerű, megfelelő megoldás abban az esetben is, ha az autókat több sofőr is vezetheti, illetve azok felváltva használják a gépjárműveket.

RFID tag használata:

Ebben az esetben minden sofőr kap egy egyedi azonosítóval rendelkező RFID jeladót, melynek használatával a rendszer rögzíti az adott sofőrt az adott autóhoz.

Webfelületen való rögzítés:

A flottakövető rendszerünkben is egyedileg rögzíthető az adott gépjárművet vezető sofőr neve. Ez abban az esetben a legmegfelelőbb megoldás, ha egy autót egy sofőr használ, illetve az autót vezető sofőrök személye ritkán változik.

 

Kérjen árajánlatot!

Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot, hogy egyedi igényeinek felmérését követően elkészíthessük az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot.

Ajánlatot kérek!