+36-1-276-2675

Üzemanyag fogyasztás kimutatásai

A gépjárművek széles skálájába szerelt különböző üzemanyagfogyasztás mérő eszközeink rendkívül pontos, megbízható információkat közvetítenek flottakövető rendszerünk felé az üzemanyag változás, fogyás, tankolások, esetleges lopás különböző eseteiről.

Mindezen különböző kapott adatokat a szerverünk feldolgozza, elvégzi a szükséges számításokat, melyet követően ezek a feldolgozott információk megjelenítődnek flottakövető webfelületünkön, ahol könnyedén kezelhető formában állnak felhasználóink rendelkezésére.

Az üzemanyagfogyás vizsgálatához különböző időtartamok beállítására van lehetőség. Ezen adatok napi bontásban a menetlevél oszlopaként, a végén pedig összesítve jelennek meg. A rendszerben kimutatásra kerül az adott útszakaszon, időtartamban elfogyasztott üzemanyag mennyisége literben kifejezve. Ezen adatok diagramos formában is megjelennek így megkönnyítve az elemzését. A tankolások külön kigyűjtve lekérhetőek, ebben az esetben feltüntetésre kerül az üzemanyagtöltés helye, ideje és mennyisége.

 

Kérjen árajánlatot!

Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot, hogy egyedi igényeinek felmérését követően elkészíthessük az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot.

Ajánlatot kérek!