Üzemanyag fogyasztás mérés

Gépjárművek üzemanyagszint változásának figyelésére számos különböző megoldást kínálunk. Ennek eredményeképpen szinte minden járműtípus esetében rendelkezünk megbízható mérést kínáló eszközzel.

GPSmart üzemanyag fogyasztás mérő rendszer

járművek széles körére megfelelő eszközzel

GPS-es nyomkövető rendszerünk kiegészítő funkciójaként több különböző üzemanyag fogyasztás mérésére, üzemanyag kontrollra alkalmas eszközzel rendelkezünk.

CanBus rendszer

Ez az egyik leggyakrabban alkalmazott és egyben legpontosabb módszer az üzemanyagszint alakulás kimutatására. Ezen rendszer segítségével megfigyelhető az elfogyasztott üzemanyag, a sebesség, a megtett kilométer, a fordulatszám és a tengelyterhelés is. Mindezen adatok megismerésével, tanulmányozásával képet lehet kapni a  sofőrök autó használatáról is. A kinyert adatok táblázatos formában és grafikonon is megjeleníthetőek különböző platformjainkon.

Gépjármű saját jeladó

Ennek használatára kerül sor bizonyos esetekben az üzemanyag fogyasztásának mérésére.  Ebben az esetben a jármű saját gyári üzemanyagszint jelzőjére, úszójára csatlakoztatott eszköz méri és közvetíti az adatokat, melyek segítségével kerülnek kimutatásra a változások. Ezeknek eredménye táblázatos formában és grafikonon egyaránt követhető.

Üzemanyag kapacitív szonda

Ez egy saját fejlesztésű üzemanyagszint mérő pálca, melynek segítségével jól kimutatható az üzemanyagszint változása a CanBus-al nem rendelkező gépjárművekben is. Pálcánkat a tank felülről történő megfúrását követően helyezzük el a tankban történő üzemanyagszint változás figyelésére. A mért adatok táblázatban és grafikonon kerülnek szemléltetésre.

Üzemanyag fogyasztás mérésére kínált megoldásainkkal a járműtípusok széles skáláját tudjuk lefedni. Módszereink segítséget nyújtanak a személygépjárművek, kamionok, tehergépjárművek, valamint kishaszon járművek, mezőgazdasági gépek, munkagépek esetében is az üzemanyagszint változás mérésének lehetőségére.

Üzemanyag kontroll

Hogyan működik?

 Az egyedi igényeknek, valamint az adott jármű típusának megfelelő megoldás kiválasztását követően  kollégáink szakszerűen beszerelik a leginkább megfelelő eszközt.   A mért és összegyűjtött adatok GSM kapcsolaton keresztül továbbítódnak a központi szerverünk felé. A kapott adatok egy gyors feldolgozási folyamatot követően webes szolgáltatási felületünkön érhetőek el, ahol az Ön számára  lehetővé válik az  információk további feldolgozása.

 

Lépjen velünk kapcsolatba

(36)1-276-2675

1031 Budapest, Záhony u. 7. Graphisoft Park MA épület

Kezdje most!

Segítünk a cége számára legoptimálisabb megoldás kiválasztásában. Kérje egyedi ajánlatunkat.