Sofőrazonosítás

A piaci igények figyelembevételével készült, saját fejlesztésű  rendszerünkkel, eszközeinkkel  megkönnyítjük partnereink számára a sofőrazonosítást.

GPSmart sofőrazonosító rendszer

A flottakövetés, járműkövetés által nyújtott információk hatékony feldolgozásához eszközeink különböző sofőrazonosító megoldásokkal bővíthetőek. A sofőrazonosításnak köszönhetően különböző riportokat, kimutatásokat nyerhetünk ki a rendszerből. Az optimális megoldás kiválasztásához vegye fel velünk a kapcsolatot.

Smart ID applikáció okostelefonra

Használata rendkívül egyszerű, megfelelő megoldás abban az esetben, ha az autókat több sofőr is vezetheti, illetve azok felváltva használják a gépjárműveket. Az applikáció ingyenesen letölthető a megfelelő áruházból.

RFID tag

Minden sofőr kap egy egyedi azonosítóval rendelkező RFID jeladót, melynek használatával a rendszer rögzíti az aktuális sofőrt a vezetni kívánt autóhoz. Igény esetén RFID
megoldásunk bővíthető indításgátló eszközzel is.

Webfelületen rögzítve

A flottakövető rendszerünkben is egyedileg rögzíthető az adott gépjárművet vezető sofőr neve. Legmegfelelőbb megoldás, ha egy autót egy sofőr használ, illetve az autót vezető sofőrök személye ritkán változik.

Elérhetőségünk

(36-1) 276-2675

1031 Budapest, Záhony u. 7.

Keressen minket!

Munkatársaink készséggel segítenek a felmerülő kérdéseiben.